Wij scoren een 4.6/5 op Trustpilot

Altijd 14 dagen gratis retourneren

✓ Veilig achteraf betalen met Klarna

Terugbetaling- & retourbeleid

Retourbeleid
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel worden niet bij u in rekening gebracht. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Terugbetalingsbeleid
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@dealvolution.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Beschadigd of verkeerd product ontvangen?
Als u een product heeft ontvangen dat incompleet, beschadigd of verkeerd geleverd is. Dient u het incident direct en uiterlijk binnen 48 uur inclusief foto/video per e-mail te melden aan
info@dealvolution.com. In dergelijke gevallen wordt er per geval een beslissing genomen, afhankelijk van de situatie en het product. Bij overschrijding van de termijn van 48 uur heeft u helaas geen recht op schadevergoeding.