Wij scoren een 4.6/5 op Trustpilot

Altijd 14 dagen gratis retourneren

✓ Veilig achteraf betalen met Klarna

Verzendbeleid

Lever- en verwerkingstijd
Bij Dealvolution begrijpen we dat u niet kunt wachten om uw bestelling te ontvangen. Onze levertijd varieert doorgaans van 3 tot 4 werkdagen. Houd er rekening mee dat er een verwerkingstijd van 1 tot 2 werkdagen is voordat uw bestelling wordt verzonden. We willen graag benadrukken dat we geen controle hebben over de werkwijze van de bezorgdiensten, dus we kunnen helaas geen exacte leverdatum of -tijd garanderen.

Verzendkosten
We streven ernaar om onze producten voor iedereen toegankelijk te maken. Daarom bedragen de verzendkosten voor leveringen in Nederland en België slechts €4,95. En hier is het goede nieuws: als uw bestelling een totaalwaarde heeft van €49,- of meer, nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Dat is onze manier om u te bedanken voor uw vertrouwen in Dealvolution.

Track & Trace
Bij Dealvolution willen we dat u altijd op de hoogte bent van de status van uw bestelling. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met een Track & Trace-link. Met deze link kunt u eenvoudig de voortgang van uw bestelling volgen en precies zien waar deze zich bevindt tijdens de bezorging. We begrijpen dat dit belangrijk is, vooral als u vol spanning wacht op uw nieuwe aankoop. Met ons Track & Trace-systeem bent u altijd goed geïnformeerd, zodat u weet wanneer u uw bestelling kunt verwachten.

Bezorgdiensten
Bij Dealvolution hechten we veel waarde aan keuzevrijheid en flexibiliteit. Daarom werken we samen met verschillende gerenommeerde bezorgdiensten, waaronder PostNL, DPD, DHL, SEUR en GLS. De keuze voor een bezorgdienst hangt af van de afmetingen van uw pakket en uw locatie. We doen ons uiterste best om de meest geschikte bezorgdienst te selecteren om ervoor te zorgen dat uw bestelling snel en veilig bij u aankomt.

We hopen dat dit u helpt om meer inzicht te krijgen in ons verzendbeleid. Als u nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bedankt dat u voor Dealvolution heeft gekozen!